Uutisia

 

Kesä on taittunut syksyyn ja viimeiset EGU-kilpailut ovat ovella: Junior Derby ja Grand Prix -alkuerät greyhoundeille ja molempien rotujen sijoituslähdöt sunnuntaina 19.9. sekä greyhoundien finaalit ja whippetien alkuerät ja finaalit sunnuntaina 26.9. Lisätietoja Seuraava kilpailu -sivulta.

Lauantaina 7.8. Kaupin vinttikoiraradalla starttasi EGU Open alkuerät. Greyhoundien EGU Open juostiin kahdella alkuerälähdöllä, kuten myös Annika Tähtinen EGU Open sprint. Whippetien EGU Open ei harmillisesti noussut vähäisen koiramäärän vuoksi.

Aurinkoisessa ja lämpimässä Kaupissa juostiin kauden toinen EGU-kilpailu, kun sijoituslähtöpäivässä starttasi neljä kilpailulähtöä ja yksi soolokoe.
Ensimmäinen lähtö oli Werraton-sijoituslähtö 480 metrin matkalla, jossa juoksi kuusi koiraa. Hurjan jännittävä kilpailulähtö osoittautui tasaiseksi kuten odotettua oli. Kolme EGU-koiraa hallitsi...

Nutrolin Masters molemmille roduille ja greyhound-narttujen OAKS juostiin lauantaina 10.7. sateisessa Kaupissa. Koska luontoäiti yllätti meteorologien ennusteetkin, pääsi rata pehmeäksi ja oli alkuun raskas, kilpailupäivän loppuessa etenkin treenejä juostiin jo todella hyvillä ajoilla. Kaikki ajat löydät Tulokset-välilehden alta. EGU kiittää...

Lauantain 10.7. kilpailuja on aikaistettu helle-ennusteen vuoksi. Kilpailulähdöt alkavat klo 10:00 ja eläinlääkärintarkastus klo 8:00. Tarkempi aikataulu ja lähdöt julkaistaan pian.

Tuleva kisakausi häämöttää jo aivan nurkan takana. EGUn Instagramissa (@etelangreyhoundurheilijat) esitellään loppukevään ja alkukesän aikana EGUa kaudella 2021 edustavia kilpureita. Kokemuksella ei ole väliä, kunhan on aikomus edustaa EGUa kisaradoilla.

EGUn hallitus muutti maaliskuun kokouksessaan Vuoden EGU -titteleiden palkitsemiskäytäntöjä. Palkintojen perustana toimivat pisteet määräytyvät aina Greyhound Racing Liiton Vuoden koira - pistetaulukon mukaisesti, mutta tittelin saamisen kriteerinä on jatkossa myös tietty määrä hyväksyttyjä kilpailulähtöjä kuluneella kaudella. Muutokset pätevät...

Koronapandemia jyllää edelleen maailmalla ja tämän vuoksi joudumme valitettavasti toistamiseen perumaan RotuRace-tapahtuman. Olemme tästä kovin harmissamme. Tapahtuma on kerhon merkittävin varainkeruutapahtuma ja sen suunnitteleminen on kuukausien työ siitä vastaavalle tiimille.