Uutisia

 

Kilpailukausi saatiin vihdoin 2.7. starttaamaan, kun helteisessä Kaupissa juostiin aamuvarhain Annika Tähtinen EGU Open Sprint suora finaali täytenä kuuden koiran lähtönä ja kaksi sijoituslähtöä. EGU Open Sprint -finaalin vei viime vuoden hopeamitalisti The Greatest (om. Emma Hiilesniemi) upealla 16,89s ajalla!
480m Werraton sijoituslähdön vei Gulo...

Järjestämme sunnuntaina 15.5. kaikille roduille avoimet treenit Otalammella harjoitusalueellamme. Vedämme vedot käsivieheellä klo 14:15 alkaen osoitteessa Tilustie 1, Vihti.

Kilpailukausi oli tarkoitus aloittaa 14.5. EGUn ja TGK:n yhteiskilpailupäivällä Turussa. Metsämäen rataolosuhteiden vuoksi ratatreenejä ei ole päästy aloittamaan, jonka vuoksi kerhot katsoivat parhaaksi perua kilpailut.

Kaksi edellistä vuotta Kuoppamestaruus on koronapandemian vuoksi jouduttu siirtämään syksylle. Tänä vuonna vihdoin olisimme päässeet järjestämään Kuoppamestaruuden omalla paikallaan vappuaattona, mutta mennyt talvi ja sen valtaisa lumitilanne on esteenä. Otalammen suora on talvikausina osittain hiihtäjien käytössä, jonka vuoksi sen päälle on...

Etelän Greyhound Urheilijoiden kevätkokous järjestetään tulevana sunnuntaina 10.4. klo 16.Jäsenet ovat saaneet kevätkokouskutsun sähköpostitse 31.3. Livekokous järjestetään Hyvinkään Teboil Sveitsinhovissa osoitteessa Mäkikuumolantie 1 ja jäsenet tulevat saamaan myös Teams-linkin sähköpostiinsa, jonka kautta kokoukseen pääsee osallistumaan etänä.

Ilolla ilmoitamme, että Werraton yhteistyö Rovio Pet Foodsin jatkuu tänäkin vuonna! Kaudella 2021 pääsponsorina toiminut Werraton on mukana tälläkin kaudella pääsponsorina sekä tämän lisäksi sponsoroi EGUn järjestämät Suomen mestaruudet. Jokaiseen EGU-kilpailupäivään on tarjolla Werrattomia sijoituslähtöjä.

Viime keväänä EGU järjesti yhdessä koira-alan moniammattilaisen Lotta Vuorelan kanssa etäluennon urheilukoiran hieronnasta. Luento saa jatkoa kurssin muodossa, kun Lotta saapuu opastamaan urheilukoiran kehonhuollon saloja 10 koirakolle ja 40 kuuntelijaoppilaalle. Kurssille on myös rajaton määrä etäosallistumispaikkoja!

RotuRace 2022

14.03.2022

Iloksemme voimme ilmoittaa, että RotuRace järjestetään vihdoin kahden pandemiavuoden tauon jälkeen tuttuun tapaan Hyvinkään vinttikoiraradalla 28.-29.5.2022!

Suosittu pantakurssi tulee jälleen! Jo usean vuoden ajan pantakurssi on kerännyt innokkaita askartelijoita tekemään koirilleen uniikkeja nahkapantoja ja -hihnoja. Valjasseppä Pia Sandberg kertoo vaihe vaiheelta, kuinka tehdään turvallinen nahkapanta ja kuinka sitä hoidetaan. Parhaimmillaan hyvin pidetty nahkavaruste kestää kymmeniä vuosia.

Vuosi vaihtui, toivottavasti paremmaksi edellisestään. Maailmanlaajuinen pandemia kurittaa meitä edelleen, mutta se ei estä suunnittelemasta tulevaa. Uusi hallitus päätettiin syyskokouksessa pikkujoulujen yhteydessä ja tänään oli järjestäytymiskokous. Uuden hallituksen kokoonpano on seuraava: