Uutisia

 

Vuosi vaihtui, toivottavasti paremmaksi edellisestään. Maailmanlaajuinen pandemia kurittaa meitä edelleen, mutta se ei estä suunnittelemasta tulevaa. Uusi hallitus päätettiin syyskokouksessa pikkujoulujen yhteydessä ja tänään oli järjestäytymiskokous. Uuden hallituksen kokoonpano on seuraava:

Vuoden loppu lähenee ja se tietää perinteisesti kauden päättäviä pikkujouluja sekä syyskokousta. Lauantaina 27.11. kokoustamme, syömme hyvin ja palkitsemme vuoden menestyjät Rajamäellä ihastuttavassa ravintola Pikku Paronissa (os. Olantie 2, Rajamäki/Nurmijärvi).
Syyskokouksen ja pikkujoulujen kutsut on lähetetty jäsenistölle 28.10. Mikäli olet...

Tahdomme kiittää kaikkia kaudella 2021 mukana olleita sponsoreita. Teidän ansiostanne saimme paljon upeita palkintoja koko kauden ajaksi kaikkiin lähtöihimme.
Erityiskiitos Rovio Pet Foodsille pääsponsoroinnista Werraton-ruoilla. Koko kauden ajan koirat saivat palkinnoiksi kotimaista koiranruokaa, joka pohjautuu tuoreisiin kananmuniin. Mikäli...

Junior Derbyjen finaalit juostiin 26.9. ja näin paketoimme EGU:n ratakilpailukauden. Kaudella 2021 EGU järjesti kuusi kilpailupäivää, joista kaksi heinä-, elo- ja syyskuussa. Koiria juoksi yhteensä 31 jakaumalla greyhoundeja 23 ja whippettejä 8. Whippettien aikaluokkamuutos entisestä seitsemästä tämän kauden kymmeneen aiheutti valitettavan paljon...

Kesä on taittunut syksyyn ja viimeiset EGU-kilpailut ovat ovella: Junior Derby ja Grand Prix -alkuerät greyhoundeille ja molempien rotujen sijoituslähdöt sunnuntaina 19.9. sekä greyhoundien finaalit ja whippetien alkuerät ja finaalit sunnuntaina 26.9. Lisätietoja Seuraava kilpailu -sivulta.

Lauantaina 7.8. Kaupin vinttikoiraradalla starttasi EGU Open alkuerät. Greyhoundien EGU Open juostiin kahdella alkuerälähdöllä, kuten myös Annika Tähtinen EGU Open sprint. Whippetien EGU Open ei harmillisesti noussut vähäisen koiramäärän vuoksi.

Aurinkoisessa ja lämpimässä Kaupissa juostiin kauden toinen EGU-kilpailu, kun sijoituslähtöpäivässä starttasi neljä kilpailulähtöä ja yksi soolokoe.
Ensimmäinen lähtö oli Werraton-sijoituslähtö 480 metrin matkalla, jossa juoksi kuusi koiraa. Hurjan jännittävä kilpailulähtö osoittautui tasaiseksi kuten odotettua oli. Kolme EGU-koiraa hallitsi...

Nutrolin Masters molemmille roduille ja greyhound-narttujen OAKS juostiin lauantaina 10.7. sateisessa Kaupissa. Koska luontoäiti yllätti meteorologien ennusteetkin, pääsi rata pehmeäksi ja oli alkuun raskas, kilpailupäivän loppuessa etenkin treenejä juostiin jo todella hyvillä ajoilla. Kaikki ajat löydät Tulokset-välilehden alta. EGU kiittää...

Lauantain 10.7. kilpailuja on aikaistettu helle-ennusteen vuoksi. Kilpailulähdöt alkavat klo 10:00 ja eläinlääkärintarkastus klo 8:00. Tarkempi aikataulu ja lähdöt julkaistaan pian.