Uutisia

 

Tuleva kisakausi häämöttää jo aivan nurkan takana. EGUn Instagramissa (@etelangreyhoundurheilijat) esitellään loppukevään ja alkukesän aikana EGUa kaudella 2021 edustavia kilpureita. Kokemuksella ei ole väliä, kunhan on aikomus edustaa EGUa kisaradoilla.

EGUn hallitus muutti maaliskuun kokouksessaan Vuoden EGU -titteleiden palkitsemiskäytäntöjä. Palkintojen perustana toimivat pisteet määräytyvät aina Greyhound Racing Liiton Vuoden koira - pistetaulukon mukaisesti, mutta tittelin saamisen kriteerinä on jatkossa myös tietty määrä hyväksyttyjä kilpailulähtöjä kuluneella kaudella. Muutokset pätevät...

Koronapandemia jyllää edelleen maailmalla ja tämän vuoksi joudumme valitettavasti toistamiseen perumaan RotuRace-tapahtuman. Olemme tästä kovin harmissamme. Tapahtuma on kerhon merkittävin varainkeruutapahtuma ja sen suunnitteleminen on kuukausien työ siitä vastaavalle tiimille.

Hallitus on tänään 25.2. linjannut tiukemmista koronarajoituksista ja julistanut maanantaina 8.3. alkavan sulkutilan. Jo tällä hetkellä käytössä on THL:n kuuden henkilön kokoontumisrajoitus. Näiden seikkojen vuoksi perumme Pantakurssin osana vastuullista toimintaa koronapandemian leviämisen ehkäisyksi.

Yhteislenkit ovat saaneet mukavasti jäsenistöä liikkeelle ja seuraavaksi tarjoillaan mahdollisuus pääkaupunkiseudun ulkoiluun, kun EGUlaiset valtaavat Helsingin Viikin.

Pantakurssin ilmoittautuminen on auennut tänään 1.2. ja on avoin kaikille. Paikat täytetään jäsenet etuoikeutettuina, mutta ei-jäsenen kannattaa ehdottomasti ilmoittautua. Ilmoitamme täyttyneet paikat sähköpostitse 1.3. alkaen.

Jo useana kevättalvena EGUn ohjelmistoon on kuulunut pantakurssi. Laadukkaita mateereilta käyttäen opit itse vamistamaan koirallesi persoonallisen ja uniikin nahkapannan ja -hihnan. Myös muita nahkavarusteita ja -esineitä, kuten avaimenperiä, on mahdollista valmistaa. Kurssin kesto on kahdeksan tuntia, jonka aikana ehtii tehdä paljon kaikkea kivaa....

EGU-lehden päätoimittajan rooli on ollut nyt vuoden verran auki kenelle tahansa. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa minulle tarjottiin päätoimittajan "virkaa" - joskin itsekin olen sitä pyöritellyt päässäni. Muutaman viikon pohdinnan jälkeen totesin, että yrittänyttä ei laiteta ja sain rohkaisua todella tärkeältä taholta. Samaisessa kokouksessa...