Uutisia

 

EGU on saanut kunnian järjestää vuoden 2022 Greyhound Racing Liiton Suomen mestaruudet. Jaossa on mestaruudet molemmille roduille avoimessa ja veteraanien sarjoissa. Kilpailut juostaan Kaupin radalla Tampereella:
Lauantaina 13.8. juostaan molempien rotujen alkuerät. Mikäli ilmoittautuneita on alle kuusi per sarja, ne juostaan suorina finaaleina....

Sunnuntaina 17.7. mittelöitiin uroksien parhaat molemmissa roduissa ja greyhoundnartuissa. Sää oli täydellinen kilpailuille, pilvessä noin +20 astetta.

Werraton sijoituspäivä juostiin täydellisessä kilpailusäässä lauantaina 9.7. Valitettavan poisjäännin vuoksi lähtöjä oli vain kaksi. Lähdöt olivat tapahtumarikkaita ja toivomme pikaista paranemista kolaroijille!

Etelän Greyhound Urheilijoiden kerhotekstiilejä saa jälleen! Niitä saa tilattua kotimaisesta Hukkapiston verkkokaupasta. Tuotteista on mallit lapsille, naisille ja miehille.
Uudistimme logon keväällä 2022 ja nämä ovat ensimmäiset EGU-tuotteet uudella logolla. Hukkapisto-verkkokaupasta voit ostaa mihin vuorokauden aikaan tahansa ja maksaa kätevästi...

Kilpailukausi saatiin vihdoin 2.7. starttaamaan, kun helteisessä Kaupissa juostiin aamuvarhain Annika Tähtinen EGU Open Sprint suora finaali täytenä kuuden koiran lähtönä ja kaksi sijoituslähtöä. EGU Open Sprint -finaalin vei viime vuoden hopeamitalisti The Greatest (om. Emma Hiilesniemi) upealla 16,89s ajalla!
480m Werraton sijoituslähdön vei Gulo...

Järjestämme sunnuntaina 15.5. kaikille roduille avoimet treenit Otalammella harjoitusalueellamme. Vedämme vedot käsivieheellä klo 14:15 alkaen osoitteessa Tilustie 1, Vihti.

Kilpailukausi oli tarkoitus aloittaa 14.5. EGUn ja TGK:n yhteiskilpailupäivällä Turussa. Metsämäen rataolosuhteiden vuoksi ratatreenejä ei ole päästy aloittamaan, jonka vuoksi kerhot katsoivat parhaaksi perua kilpailut.

Kaksi edellistä vuotta Kuoppamestaruus on koronapandemian vuoksi jouduttu siirtämään syksylle. Tänä vuonna vihdoin olisimme päässeet järjestämään Kuoppamestaruuden omalla paikallaan vappuaattona, mutta mennyt talvi ja sen valtaisa lumitilanne on esteenä. Otalammen suora on talvikausina osittain hiihtäjien käytössä, jonka vuoksi sen päälle on...

Etelän Greyhound Urheilijoiden kevätkokous järjestetään tulevana sunnuntaina 10.4. klo 16.Jäsenet ovat saaneet kevätkokouskutsun sähköpostitse 31.3. Livekokous järjestetään Hyvinkään Teboil Sveitsinhovissa osoitteessa Mäkikuumolantie 1 ja jäsenet tulevat saamaan myös Teams-linkin sähköpostiinsa, jonka kautta kokoukseen pääsee osallistumaan etänä.

Ilolla ilmoitamme, että Werraton yhteistyö Rovio Pet Foodsin jatkuu tänäkin vuonna! Kaudella 2021 pääsponsorina toiminut Werraton on mukana tälläkin kaudella pääsponsorina sekä tämän lisäksi sponsoroi EGUn järjestämät Suomen mestaruudet. Jokaiseen EGU-kilpailupäivään on tarjolla Werrattomia sijoituslähtöjä.