Otalampi Sprint ja Kuoppamestaruus

Kuoppamestaruus 2023

EGUlaisten oma klassikkokisa palautuu vihdoin omalle paikalleen kevään korville pandemiavuosien jälkeen! Tervetuloa jahtaamaan kauden himotuinta titteliä Otalammelle 30.4.2023. Kuoppamestaruuteen voi osallistua vain EGUn jäsenet. Ennen kisaa järjestämme alueella talkoot.

Kuoppamestaruudessa kisataan kolmessa eri luokassa: greyhoundit, whippetit ja talouden muut rodut. Alaikäraja 6kk, yläikäraja 8v. Juostava matka 150 metriä, lähtö kopista tai handslippinä (handslip-ajalla ei voi voittaa Kuoppamestaruutta).

Greyhoundeista ja whippeteistä kruunataan molemmista Kuoppamestari 2023, joiden diplomit jaetaan syksyllä EGUn pikkujouluissa muiden palkintojen ohella. Luokista palkitaan sijat 1-3, sekä jokaisen luokan nopein pentu (6-10kk). Jos luokassa max. 6 koiraa, palkitaan vain nopein.

Osallistumismaksu: 3€/koira, saman talouden muut koirat 2€/koira. Osallistumismaksut maksetaan paikan päällä käteisellä tai korttimaksulla. Ilmoittautuminen avataan maaliskuun aikana ja aikataulut tulevat julki ilmoittautumisajan päätyttyä. Paikalla buffa herkkuineen, grillimakkaraa ja "Arvaa vuoden Kuoppamestarit"-arvonta, jossa oikein arvannut palkitaan!

Osoite: Tilustie 1, Otalampi/Vihti. Lisätietoja hallitus@egu.fi.

Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista aikataulumuutoksista mahdollisimman ajoissa!

Tapahtuma tarvitsee tekijöitä joukkoonsa, mm. vieheenvetäjiä, lähettäjiä, ajanottajia, buffaan myyjiä ja makkaranpaistajia, palkintojenjakajia, kuuluttajia ja kuvaajia. Tekijäksi voi ilmoittautua esimerkiksi sähköpostitse hallitus@egu.fi, ilmoittautumisen yhteydessä tai suoraan EGUn toimihenkilölistaan.


Syksyllä järjestettävästä Otalampi Sprintistä lisätietoja myöhemmin.