RotuRace

27.-28.5.2023. Hyvinkään vinttikoirarata

LA: Midit & maxit, SU: Minit, jätit ja vinttikoirat


Tapahtuman sponsoroi Monster! Monster on luonnollinen ravinto ilman tarpeettomia lisäaineita. Tuotteissa on korkea liha- ja proteiinipitoisuus ja ne ovat hellävaraisia ruoansulatukselle ja hoitavat samalla lemmikkisi hammashygieniaa. Lisätietoja Monster-koiranruoista löydät heidän kotisivuiltaan!

TAPAHTUMASSA PALKITAAN:

  • Jokaisen luokan kolme nopeinta joukkuetta
  • Jokaisen luokan nopein koira sekä tsemppari
  • Molemmilta päiviltä paras joukkueasu
  • Koko tapahtuman paras joukkuenimi

Tänä vuonna tapahtumassa palkitaan jälleen paras joukkueasu! Parhaan asun kisaa on toivottu kovasti takaisin, ja olemme kuulleet toiveenne. Valitsemme molempien tapahtumapäivien parhaiten pukeutuneen joukkueen ja palkitsemme sen päivän päätteeksi. Parhaat joukkueasut palkitsee Zoomiis.

Tapahtuman parhaan joukkuenimen palkitsee Kuvagalleria Varjosielu.

Tapahtumaa odotellessa voit vierailla pudotusvalikosta selaamassa viimevuosien tuloksia ja kuvia. Työn alla on tuoda myös aiempien vuosien tuloksia/kuvia tänne muisteltavaksi, sekä koostaa hieman historiaa tapahtuman alkuajoista. Muista käydä myös tykkäämässä RotuRacen Facebook-sivusta ja osallistumassa RotuRace 2023 -tapahtumasivulle!


Mikä on RotuRace?

RotuRace on leikkimielinen kaikille koiraroduille suunnattu vauhdikas juoksutapahtuma, jota EGU on järjestänyt vuodesta 2005 lähtien. Nimensä mukaisesti RotuRace -joukkueen muodostaa neljä samanrotuista ja -kokoista koiraa, jotka kilpailevat kokonsa mukaisissa luokissa. RotuRacessa on viisi eri luokkaa: minit, midit, maksit, jättirodut ja vinttikoirat.

Juostava matka on 80m (rata on aidattu) ja tyyli täysin vapaa - omistaja saa käyttää kaikki mahdolliset keinot innostaessaan koiransa huippuvauhtiin tai jopa itse juosta tuon matkan koiransa puolesta, jos koira päättää tehdä tenän juostavan matkan suhteen! Juuri tämä tekee RotuRacesta niin hauskan; mukaan voivat tulla ihan kaikki koirat rodusta, harrastustaustasta tai koiran taidoista riippumatta! 80m voi taittua tyylikkäästi kävellen ja maata haistellen tai hurjana ajo-haukkua kiljuen! Ja tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa.

RotuRacessa palkitaan nopeimpien suoritusten ja tsempparipalkintojen lisäksi myös hauskin joukkuenimi ja joukkueasu - joten huumoria ja pähkähulluja ideoita saavat joukkueet vapaasti toteuttaa!