Etelän Greyhound Urheilijoiden harjoitusalue 

Otalammella

Otalampi Facebookissa


EGU vuokraa Vihdin kunnalta Otalammella sijaitsevaa hiekkamonttua, johon on rakennettu oma vetosuora. Sieltä löytyy myös toimiva whirling sekä lähtökoppi. Otalammella järjestetään niin kerhon jäsenille, kuin ulkopuolisillekin avoimia tapahtumia. Lisäksi avaimen lunastaneet harrastajat voivat käydä treenaamassa itsenäisesti koiriaan.

Vetosuoralta löytyy ketjut paikalla tapahtuneen ilkivallan vuoksi, joten koirien juoksuttaminen alueella ilman avainta ei onnistu. Alta löydät tiedot, jolla saat avaimen itsellesi!

Otalammen tapahtumien varauskalenteri

Alueen vuokraus:

Jäsenet voivat lunastaa alueelle avaimen, jonka vuosimaksu on 30€. Avainta voi hakea täyttämällä avainsopimuksen ja maksamalla vuosimaksun ja pantin (20€) Kasvattajille avaimen vuosimaksu on 50€, joka sallii pentutreenit kasvateille.

Sopimuksen tiedot kirjataan jäsenrekisteriin.

Avain on talouskohtainen, ja sen luovuttaminen eteenpäin on kielletty. Aluetta voi vuokrata isomman porukan käyttöön, tai tilata tapahtumia työntekijöineen. Näin vältymme alueen väärinkäytöksiltä ja saamme katettua alueen vuosittaisia kuluja, mitä kerhollemme siitä tulee. Jos havaitaan avainten väärinkäyttöä, siitä seuraa sopimuksen purkaminen. 

Tiedustelut:

Avainvastaavalta: Amanda Haatainen jasensihteeri@egu.fi

Varaustiedot: Jonna Paronen jonnaparonen@gmail.com

EGU tili: FI19 1544 3000 0444 82

Viite: 20297

Avaimen pantti: 20€
Vuosimaksu 2023: 30€ / kasvattajat 50€