Urheilukoiran hierontakurssit: alkeet ja syventävä!

27.02.2024

EGUlla on ilo järjestää tällä kertaa kaksin kappalein Lotta Vuorelan luotsaamia kursseja urheilukoiran hieronnasta! Keväisin järjestetyt ja kovasti pidetyt kurssit saavat nyt jatkoa kahdessa osassa: ALKEET sunnuntaina 24.3.2024 & SYVENTÄVÄ sunnuntaina 14.4.2024. Nyt ensimmäistä kertaa tarjolla on uusi syventävä kurssi! Kursseille on tarjoilla päiväkohtaisesti paikan päällä 10 koirapaikkaa ja 20 kuuntelupaikkaa sekä rajaton määrä etäosallistumispaikkoja. Valitse siis mieleisesi ja tule mukaan! Koirapaikat täyttyvät nopeasti.

Kursseilla perehdytään niin teoriassa kuin käytännössä urheilukoiran lihashuoltoon ja sen toteuttamiseen osana harjoittelua. Alkeiskurssi sisältää koiran perusanatomiaa, hieronnan perusteita ja perusotteita, ja se on samanlainen kuin EGUn aiemmin pitämät urheilukoiran hierontakurssit. Syventävällä kurssilla syvennytään perusteellisemmin aiemmin opittuihin hierontaotteisiin ja niiden soveltamiseen. Syventävä osa sopii erinomaisesti alkeiden jatkoksi, mutta myös jo muutoin hierontaan tutustuneelle käsittelijälle. Osallistuvan koiran olisi hyvä olla rauhallinen ja kärsivällinen sekä sietää muita koiria samassa tilassa. Juoksuisten narttujen tuonti tilaan ei ole sallittua yleisen kurssirauhan vuoksi.

Lotta Vuorela on urheilu- ja koirahieroja, jolla on vuosikymmenten kokemus eri lajien treenauksesta ja kilpailemisesta. Mm. racingia ja agilitya harrastanut ja kouluttanut Lotta kokee sydämen asiakseen koirien fyysisen harjoittelun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Kurssit pidetään koirahalli Mustin Mestassa, os. Nukarintie 24, Tuusula (Jokela). Molempien kurssien kesto on n. 2 tuntia, ja sinne voi osallistua myös etänä Google Meetin kautta. Paikan päälle tulevat koira- ja kuuntelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä mutta kuitenkin niin, että EGUn jäsenet ovat ensisijalla. EGU tarjoaa pullakahvit kaikille live-osallistujille!

PÄIVÄKOHTAISET HINNAT (EGUn jäsen / ei jäsen):

Koirapaikka 25€ / 35€
Kuuntelupaikka (paikan päällä) 15€ / 25€
Etäosallistuminen 10€ / 20€

Ilmoittautuminen alkeiskurssille on avoinna 18.3. asti ja syventävälle kurssille 8.4. asti, jonka jälkeen ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumisen ollessa auki voit peruuttaa osallistumisesi laittamalla sähköpostia os. hallitus@egu.fi.

Ilmoittaudu tästä