RR-kilpailuttajalle

Alta löydät ohjeita kilpailemiseen, sekä kilpailun aikataulut ja luokkakohtaiset lähtölistat. Jos sinulla herää epäselvyyksiä, olethan yhteydessä hallitus@egu.fi!

Ohjeita saapumiseen ja kisaamiseen

· Saapuminen ja ilmoittautuminen

Katsoessasi reittiä Hyvinkään vinttikoiraradalle, ethän aja osoitteeseen Hämeenlinnantie 251 (tämä löytyy Googlesta), sillä se ohjaa useamman kilometrin harhaan. Useimmat navigaattorit löytävät perille laittamalla osoitteeksi "Hyvinkään vinttikoirarata". Ajathan autosi opasteiden ja parkkiohjaajien ohjeiden mukaisesti parkkiin. Parkki maksaa 2€/auto ja se maksetaan käteisellä saapuessa (varaa tasaraha).

Saavu kilpailupaikalle siten, että joukkueesi on kokonaisuudessaan ilmoittautunut annettuun aikaan mennessä. Toivomme, että ilmoittautumisen hoitaisi yksi henkilö, joka tuo kilpailutoimistoon kaikkien joukkueessa juoksevien koirien rokotustodistukset. Toivomme, ettei kilpailijat ilmoittautuisi yksitellen, sillä tämä hidastaa ilmoittautumisten kirjaamista. Mittaamme koirien säkäkorkeuksia pistokokein ja tarvittaessa.

Varauduthan siihen, ettei ilmoittauduttuasi välttämättä ole heti joukkueesi vuoro. Pyydämmekin ottamaan iloisen kilpailumielen lisäksi mukaan kärsivällisyyttä, sillä aikataulut ovat vain suuntaa antavia ja voivat aina hieman elää. Pyrimme parhaamme mukaan pitämään niistä kiinni, mutta niihin voi tulla muutoksia vielä kisapaikallakin.

· TARKEMMAT OHJEET PARKKEERAUKSEEN JA ALUEELLA LIIKKUMISEEN

Isolla nurmipellolla järjestetään maastokilpailut seuraavana viikonloppuna. Toivomme, että jokainen meistä pyrkii parhaansa mukaan liikkumaan alueella siten, että nurmi pysyy hyvänä. Vältämme ajoa pellon läpi ja sen keskiosassa. Ohjaamme autoja parkkiin pellon reunoille, isommat autot ohjataan muualle parkkiin. Seuraathan siis parkkiohjaajien ja opaskylttien ohjeistuksia saapuessasi radalle. Kiitos!

· Joukkueiden suoritusvuoro ja juoksujärjestys

Tarkkailethan muiden joukkueiden kulkua ja kuulutuksia siten, että olet vuorollasi odottamassa lähettäjän apulaisen kutsua suoritusvuorollesi. Joukkueen kaikki koirat kerääntyvät samaan aikaan odottamaan lähdössä vuoroaan radan sisäpuolelle, ja juoksevat yksitellen ilmoittautuessa annetun juoksujärjestyksen mukaisesti. Ilmoita lähettäjälle, juokseeko koirasi vieheen perässä vai jollain muulla tapaa. Jos joukkueella on erikseen kiinniottaja, hänen tulee siirtyä kiinniottoon vuoron alussa.

Juoksujärjestystä ei ole mahdollista muuttaa enää kisapaikalla, mutta jos on jostain syystä tarve juoksuttaa koiria eri järjestyksessä, voi siitä ilmoittaa meille jälkeenpäin. Näin voimme vaihtaa nimet tuloksiin oikeiksi.

· Tulokset ja palkitseminen

Tuloksia ei ilmoiteta luokkien aikana. Ethän siis käy kysymässä koirasi aikaa maalista, vaan annetaan ajanottajalle työrauha. Joukkueiden ajat tulevat nähtäville kisapaikalle palkitsemisen jälkeen sekä sähköisesti Facebookiin RotuRace 2023 -tapahtumasivuille, RotuRacen omille sivuille, EGUn nettisivuille sekä sähköpostitse yhteyshenkilöille kilpailujen jälkeen.

Luokka palkitaan luokan viimeisen suorituksen jälkeen heti, kun ajat ovat tarkistettu ja laskettu. Jokaisesta luokasta palkitaan kolme nopeinta joukkuetta, luokan nopein koira sekä luokan tsemppari (hitain). Palkintoja ei postiteta, mutta mikäli palkittu ei ole paikalla enää palkinnonjaon aikaan, voi tämä olla yhteydessä sähköpostitse ja sopia noudon Hyvinkäältä. Tapahtuman pääsponsorina toimii Monster. Lisäksi luokkien nopeimmat palkitsee CherryDoggy, parhaat joukkueasut palkitsee Pala ja koko tapahtuman parhaan nimen palkitsee Kuvagalleria Varjosielu.

· Muuta yleistä

Alueella järjestetään samalla drive-in Match Show. Lisäksi paikalle on tulossa mm. Ilowilla, Cherrydoggy, Hyvinkään Eläinpalvelukeskus ja Kuono&Koppa myymään tuotteitaan. Buffasta on mahdollista ostaa kahvia, virvokkeita ja purtavaa (kortti tai käteinen). Vesipiste löytyy buffarakennuksen ja varastorakennuksen välistä. Viikonlopuksi on luvattu toistaiseksi mukavaa kisailusäätä, kuivaa ja ei liian kuumaa. Varaathan kuitenkin säänmukaiset varusteet, sillä alueella on todella niukasti varjoa tai katettuja alueita. Ota mukaan myös omat kakkapussit!

Kertaathan kilpailun säännöt.

· Paras joukkueasu -kilpailu

Tänä vuonna kilpaillaan pitkästä aikaa parhaista joukkueasuista! Tuomaristoraati koostuu tapahtuman toimihenkilöistä, jotka tarkkailevat kilpailun ajan joukkueiden pukuja. Osallistu kilpailuun: ota kuva joukkueestasi radalla ja toimita se sähköpostitse osoitteeseen hallitus@egu.fi otsikolla "Paras puku 2023" ja joukkueesi nimi, tai laita kuva meille RotuRacen Facebook-sivujen viestien kautta. Toimita kuva viimeistään ennen päivän viimeistä palkinnonjakoa. Julistamme parhaan joukkueasun voittajan tapahtumapäivän päätteeksi. Parhaat joukkueasut palkitsee Pala.

· Valokuvien tilaaminen suorituksista

Kuvagalleria Varjosielu kuvaa kaikki suoritukset radalta ja palkitsee tapahtuman parhaan joukkuenimen! Kuvaajana toimii Milla Toivanen, joka kuvasi myös vuonna 2019 RotuRacen. Hän kuvaa kaikki suoritukset molempina päivinä ja kuvat tulevat myyntiin kilpailuttajien ostettavaksi. Kuvat tulevat näkyviin mahdollisimman pian kilpailupäivän jälkeen käsittelemättöminä, jotta prosessi nopeutuu. Kuvat tullaan käsittelemään tilauksen yhteydessä ja ne toimitetaan some-/nettikokoisina (1024px) sähköpostitse.

Hinnasto (sis. alv 24%):

 • Yksittäiset kuvat 8€/kpl
 • Joukkuepaketti 26€, sis. 1 kuva jokaisesta suorittajasta
 • Sijoittuneiden joukkueiden palkintokuvat 5€/kpl/joukkue

Tilaukset tehdään sähköpostitse millatoivanen@hotmail.fi. Otsikoithan viestisi "Roturace kuvatilaus". Viestissä mainitse kuvan/kuvien nimi (esim. roturace-1234). Tilauksesta lähetetään lasku sähköpostitse ja kun lasku on maksettu tai siitä on esitetty kuvallinen kuitti sähköpostitse, saat tilaamasi kuvat sähköpostiisi. Varauduthan pienoiseen ruuhkaan heti kilpailun jälkeisellä viikolla! Tilausjonoa pyritään purkamaan mahdollisimman ripeässä tahdissa.

Kilpailukuvat tulevat näkyviin seuraavan linkin taa: https://varjosielu.kuvat.fi/kuvat/2023/Roturace/


Aikataulut ja lähtölistat - päivitetty 26.5. 12:30

Lauantai 27.5. klo 9-17:30

 • 9:00 Amerikanbulldogit, ilmoittautuminen:
  8:30 mennessä - joukkueet 1-4
  Palkintojen jako n. 9:30
 • 9:45 Midit, ilmoittautuminen:
  9:15 mennessä - joukkueet 1-10
  10:30 mennessä - joukkueet 11-20
  11:30 mennessä - joukkueet 21-28
  Palkintojen jako n. 13:30
 • 14:00 Maxit, ilmoittautuminen:
  13:30 mennessä - joukkueet 1-10
  14:30 mennessä - joukkueet 11-20
  15:30 mennessä - joukkueet 21-30
  Palkintojen jako n. 17:30

Sunnuntai 28.5. klo 10-15:30

 • 10:00 Minit, ilmoittautuminen:
  9:30 mennessä - joukkueet 1-10
  10:30 mennessä - joukkueet 11-20
  11:30 mennessä - joukkueet 21-30
  12:30 mennessä - joukkueet 31-40
  13:30 mennessä - joukkueet 41-46
  Palkintojen jako n. 15:30