Villasukkahaaste ja huutokauppa

07.01.2023

Vuosi 2023 on Etelän Greyhound Urheilijoiden juhlavuosi, sillä yhdistys täyttää 30-vuotta. Tämän innoittamana järjestetään vuoden ensimmäisenä varainkeruutapahtumana Villasukkahaaste, jossa kaikki halukkaat voivat osallistua haasteeseen ja lahjoittaa villasukkia huutokaupattavaksi. Huutokaupan tuotoilla katetaan juhlavuoden kuluja. Päästä siis mielikuvituksesi valloilleen ja laita puikot viuhumaan!

Miten osallistut haasteeseen tai huutokauppaan?

Jos haluat osallistua haasteeseen, neulo tammikuun aikana sukat kokovälillä 35-44. Lahjoita valmiit sukat EGUn huutokauppaan huudettavaksi lisäämällä kuva ja tiedot sukista Facebookin tapahtumasivulta löytyvään albumiin 31.1.2023 mennessä (linkki tekstin lopussa). Voit toimittaa halutessasi tiedot myös sähköpostitse osoitteeseen hallitus@egu.fi.

Villasukkien huutokauppa on käynnissä siitä hetkestä asti, kun sukat lisätään, ja päättyy 12.2. klo 18. Tarkemmat ohjeet huutokaupasta löydät tapahtumasivulta. Huutokaupan lisäksi järjestämme yleisöäänestyksen hienoimman villasukkaparin löytämiseksi. Kyseisen sukkaparin neuloja tullaan palkitsemaan EGUn toimesta.

Nyt siis lankakoreja penkomaan ja ideariihi tulille. Vinkkaathan haasteesta myös neuloville tuttaville ja sukulaisille! EGU kiittää jo etukäteen jokaista haasteeseen osallistunutta neulojaa!

Linkki tapahtumasivulle: https://fb.me/e/5YC6AjPIb 

Linkki suoraan kuva-albumiin: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.9123798434359018&type=3