Treenit

EGU järjestää kaudella 2024 rataharjoituksia Hyvinkään Sveitsin vinttikoiraradalla! Harjoitukset alkavat 29.5. ja ovat tästä eteenpäin joka toisen viikon keskiviikkoisin. Hinnat: jäsenet 3€/koira, muut 5€/koira. Maksutapoina käy kortti, Mobilepay tai käteinen.
Treenit ovat avoimet kaikille: kaiken rotuiset koirat ovat tervetulleita.  

Ilmoittautuminen harjoituksiin tästä linkistä.

Näet harjoituspäivät alla olevasta EGUn omasta kisakalenterista, eli päivämäärät kannattaa laittaa jo ylös! Harjoitukset ovat kaikille avoimet ja niihin aukeaa ilmoittautuminen viikko etukäteen, linkki ilmestyy EGUn Facebook-sivuille. Harjoituspäivät: ke 26.6., ke 10.7., ke 24.7., ke 7.8. ja ke 21.8.

Harjoitukset kaipaavat myös toimihenkilöitä. Harjoitukset voidaan järjestää, jos paikalla on vähintään radanlaittajia, vieheenvetäjä, lähettäjä ja ajanottaja. Pyrimme pitämään harkoissa myös buffaa, mikäli toimihenkilöitä riittää. Kauden 2024 toimihenkilölista löytyy täältä.

Jos haluat juosta harjoituksissa soolo- tai trial-juoksuja, huolehdithan itse, että paikalle saapuu päätuomari. Lista päätuomareista ja yhteystiedot löytyy GRL:n sivuilta.