RotuRace

Koronapandemia jyllää edelleen maailmalla ja tämän vuoksi joudumme valitettavasti toistamiseen perumaan RotuRace-tapahtuman. Olemme tästä kovin harmissamme. 

Pidämme mahdollisuutena tilanteen parantuessa syksyä kohti järjestää Otalampi Sprintin, kuten viime vuonnakin teimme. Se on vastaavanlainen suorajuoksutapahtuma, mutta kilpailu on yksilöllinen joukkuekilpailun sijaan. Otalampi Sprint järjestettäisiin nimensä mukaan EGUn harjoitusalueella Vihdin Otalammella. Emme kuitenkaan lupaa mitään, vaan katsotaan rauhassa kuinka tulevat kuukaudet muuttavat pandemian tilannetta.

Toivomme äärimmäisen paljon, että vuoden päästä voisimme järjestää edellisvuosien edestä parhaan RotuRacen ikinä!

Koitetaan jaksaa ja pidetään omasta terveydestä huolta. Mikäli RotuRace-ikäväsi kasvaa äärimmäiseksi, voit käydä kurkistamassa vuoden 2019 tapahtumakuvia Kuvagalleria Varjosielun sivuilla.

Terveisin, RotuRace-tiimi

Mikä on RotuRace?

RotuRace on leikkimielinen kaikille koiraroduille suunnattu vauhdikas juoksutapahtuma. Nimensä mukaisesti RotuRace -joukkueen muodostaa neljä samanrotuista ja -kokoista koiraa, jotka kilpailevat kokonsa mukaisissa luokissa. RotuRacessa on viisi eri luokkaa: minit, midit, maksit, jättirodut ja vinttikoirat.

Juostava matka on 80m (rata on aidattu) ja tyyli täysin vapaa - omistaja saa käyttää kaikki mahdolliset keinot innostaessaan koiransa huippuvauhtiin tai jopa itse juosta tuon matkan koiransa puolesta, jos koira päättää tehdä tenän juostavan matkan suhteen! Juuri tämä tekee RotuRacesta niin hauskan; mukaan voivat tulla ihan kaikki koirat rodusta, harrastustaustasta tai koiran taidoista riippumatta! 80m voi taittua tyylikkäästi kävellen ja maata haistellen tai hurjana ajo-haukkua kiljuen! Ja tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa.

RotuRacessa palkitaan nopeimpien suoritusten ja tsempparipalkintojen lisäksi myös hauskin joukkueasuste ja joukkuenimi - joten huumoria ja pähkähulluja ideoita saavat joukkueet vapaasti toteuttaa!

RotuRace 2019

Tunnelmapaloja vuoden 2019 RotuRacesta. Lisää kuvia Kuvagalleria Varjosielun sivuilla.