Uusi vuosi ja uusi hallitus

02.01.2022

Vuosi vaihtui, toivottavasti paremmaksi edellisestään. Maailmanlaajuinen pandemia kurittaa meitä edelleen, mutta se ei estä suunnittelemasta tulevaa. Uusi hallitus päätettiin syyskokouksessa pikkujoulujen yhteydessä ja tänään oli järjestäytymiskokous. Uuden hallituksen kokoonpano on seuraava:

Varsinaiset jäsenet: Sasa Aaltonen, Amanda Haatainen, Saija Jämsä, Jonna Paronen, Anneli Ruuskanen ja Milla Toivanen
Varajäsenet: Timo Paronen ja Riina Repo.

Hallituksen roolit kaudella 2022:

  • Puheenjohtaja: Saija Jämsä
  • Varapuheenjohtaja: Amanda Haatainen
  • Sihteeri: Jonna Paronen
  • Jäsensihteeri: Amanda Haatainen
  • Tiedotus/some/nettisivut: Milla Toivanen ja Amanda Haatainen

Hallitus koosti kokouksessaan vuosikellon vuodelle 2022. Se toimitetaan jäsenkirjeen mukana jäsenille sähköpostiin. Mukana mm. kaivattu RotuRace ja harrastajapäivä.

Kevätkokoukselle päätettiin päivämääräksi 10.4.2022. Paikka ja aika tarkentuvat lähempänä, mutta lisääpä kalenteriisi jo valmiiksi!

Tässä vaiheessa on hyvä muistuttaa vuoden ensimmäisen kerholehden deadline-päivästä, joka on sunnuntaina 9.1. Siihen mennessä toivotaan toimitettavaksi jäsenten kuvat, lehtijulkaisut ja kasvattajien pentumainokset. Materiaalit osoitteeseen lehti@egu.fi

Muistathan myös Werraton kyselyn, jonka löydät linkin takaa: https://forms.gle/mgJepX9pGNh5VHcZ9

Kerhon julkaisuissa käytetään usein kuvituskuvia ja niitä olisi tervetullutta saada myös teiltä jäseniltä! Niitä voi lähettää Etelän Greyhound Urheilijoiden Facebook-sivun kautta Messengeriin tai hallituksen sähköpostiin hallitus@egu.fi. Muistathan, että kuvan tulee olla itse otettu tai sen kuvaajalta pitää ehdottomasti olla lupa kuvan julkaisuun. Kaikenlaiset kuvat kisakuvista rentoihin pihahengailuihin ovat tervetulleita, kuvat kerätään "varastoon", josta niitä voidaan hyödyntää tilanteeseen sopivasti. 

Iloista alkanutta vuotta, olkoon se meille kaikille hyvä!