Uudet kotisivut

04.11.2020

Marraskuun alussa uusimme vihdoin nettisivumme. Vanha oli erittäin epämoderni alusta ja sen päivittäminen tuntui suorastaan tuskalliselta. Uusi modernimpi ilme on ainakin päivittäjän mieleen ja into lähteä rakentamaan uusia nettisivuja on kova. Paljon on tehty, paljon vielä puuttuu, mutta tavoitteenamme on saada kattavat nettisivut alkuvuoden aikana viimeisteltyä. Tällä hetkellä isoin puutos on whippettien rotuesittely, johon kaivataankin tekijää. Mikäli tunnet tuntevasti rodun ja tahdot kirjoittaa siitä esittelyn, olethan yhteydessä vaikkapa hallitus@egu.fi.

Entisessä alustassa oli tarjolla vanhoista kerholehdistä nettiversiot, ja näiden julkaisua on tarkoitus jatkaa edelleen. Vielä on mietinnän alla mikä on paras tapa toteuttaa se, mutta eiköhän pian "Kerholehti"-alasivun alle ilmesty linkki vanhoihin kerholehtiin. Ne julkaistaan noin vuoden viiveellä, onhan kerholehtemme etunenässä jäsenillemme tarkoitettu. 

Onko sinulla ideoita, ajatuksia tai jotain palautetta, jota haluaisit antaa meille? Kenties toiveita nettisivujen sisältöön liittyen? Allaolevan lomakkeen kautta voit olla yhteydessä meihin anonyymisti tai nimellä, hyvät ideat ovat tervetulleita. Myös palaute nettisivuista otetaan mieluusti vastaan.

Kivaa alkutalvea kaikille,

terveisin nettisivuvastaava Milla