Urheilukoiran hierontakurssi paikan päällä ja etänä

15.02.2023

EGUlla on ilo järjestää jo kolmas Lotta Vuorelan luotsaama kurssi urheilukoiran hieronnasta! Viime keväänä pidetty ja kovasti tykätty hierontakurssi saa jatkoa lauantaina 25.3.2023. Kurssi sopii niin uusille kuin aiemmilla Lotan kursseilla ja luennoilla mukana olleille! Kurssille on tarjoilla 10 koirapaikkaa, 20 kuuntelupaikkaa ja rajaton määrä etäosallistumispaikkoja. Valitse siis mieleisesi ja tule mukaan! Koirapaikat täyttyvät nopeasti.

Kurssilla perehdytään niin teoriassa kuin käytännössä urheilukoiran lihashuoltoon ja sen toteuttamiseen osana harjoittelua. Kurssi sisältää koiran perusanatomiaa, hieronnan perusteita ja perusotteita. Osallistuvan koiran olisi hyvä olla rauhallinen ja kärsivällinen sekä sietää muita koiria samassa tilassa. Juoksuisten narttujen tuonti tilaan ei ole sallittua yleisen kurssirauhan vuoksi. 

Lotta Vuorela on urheilu- ja koirahieroja, jolla on vuosikymmenten kokemus eri lajien treenauksesta ja kilpailemisesta. Mm. racingia ja agilitya harrastanut ja kouluttanut Lotta kokee sydämen asiakseen koirien fyysisen harjoittelun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Kurssi pidetään 25.3.2023 klo 16.30 Koirakeidas-koirakoulun tiloissa, os. Vantaanpuistontie 29, Vantaa. Kurssin kesto on n. 2 tuntia, ja sinne voi osallistua myös etänä Google Meetin kautta. Paikan päälle tulevat koira- ja kuuntelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä mutta kuitenkin niin, että EGUn jäsenet ovat ensisijalla. EGU tarjoaa pullakahvit kaikille live-osallistujille!

Hinnat (EGUn jäsen / ei jäsen):
Koirapaikka 25€ / 35€
Kuuntelupaikka (paikan päällä) 15€ / 25€
Etäosallistuminen 10€ / 20€

Ilmoittautuminen on avoinna 15.3. asti, jonka jälkeen ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumisen ollessa auki voit peruuttaa osallistumisesi laittamalla sähköpostia os. hallitus@egu.fi

Ilmoittaudu tästä