Urheilukoiran hierontakurssi livenä ja etänä

25.03.2022

Viime keväänä EGU järjesti yhdessä koira-alan moniammattilaisen Lotta Vuorelan kanssa etäluennon urheilukoiran hieronnasta. Luento saa jatkoa kurssin muodossa, kun Lotta saapuu opastamaan urheilukoiran kehonhuollon saloja 10 koirakolle ja 40 kuuntelijaoppilaalle. Kurssille on myös rajaton määrä etäosallistumispaikkoja!

Lotta Vuorela on urheilu- ja koirahieroja, jolla on vuosikymmenten kokemus eri lajien treenauksesta ja kilpailemisesta. Mm. racingia ja agilitya harrastanut ja kouluttanut Lotta kokee sydämen asiakseen koirien fyysisen harjoittelun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Kurssilla perehdytään niin teoriassa kuin käytännössä urheilukoiran lihashuoltoon ja sen toteuttamiseen osana harjoittelua. Koulutus sisältää koiran perusanatomiaa, hieronnan perusteita ja perusotteita. Osallistuvan koiran olisi hyvä olla rauhallinen ja kärsivällinen sekä sietää muita koiria samassa tilassa. Juoksuisten narttujen tuonti tilaan ei ole sallittua yleisen kurssirauhan vuoksi.
Kurssin päätyttyä EGU tarjoaa pullakahvit live-osallistujille.

Kurssi pidetään 7.5.2022 klo 17.00 Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen tiloissa, os. Lyijykatu 8, Hyvinkää.
Kurssin kesto on n. 2 tuntia, ja sinne voi osallistua myös etänä Teamsin kautta (etänä ei osallistujarajoitusta). Paikan päälle tulevat koira- ja kuuntelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä mutta kuitenkin niin, että EGUn jäsenet ovat ensisijalla.

Hinnat (EGUn jäsen / ei jäsen):
Koirapaikka 25€ / 35€
Kuuntelupaikka (paikan päällä) 15€ / 25€
Kuuntelupaikka (Teams) 10€ / 20€

Ilmoittautuminen on avoinna 27.4.2022 asti, jonka jälkeen ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumisen ollessa auki voit peruuttaa osallistumisesi. 

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja kurssista hallitus@egu.fi.