Tervetuloa juhlimaan 30-vuotiasta EGUa!

01.11.2023

On aika juhlia meitä jokaista, kulunutta kautta, kaikkia aiempiakin kausia ja yhteistä taivaltamme.

Juhlimme pyöreitä vuosia lauantaina 25.11.2023 klo 18 alkaen Hyvinkään Villatehtaan Rulla-kabinetissa (Kankurinkatu 4-6 A5, Hyvinkää). Ennen varsinaista juhlaosuutta kokoonnumme syyskokouksen merkeissä klo 18:00, mutta sen jälkeen on aika nostaa malja ja juhlia!

Juhlavuoden teemamme on näkynyt palkinnoissa ja kauden EGU 30v Diamond-juhlalähdöissä. Jatkamme teemaa myös juhlissa pukeutumisen merkeissä - pukeutumisteemana on "Säihkettä ja kimallusta" (vapaaehtoinen).

Tule siis säihkymään kanssamme, nosta malja 30-vuotiaalle EGUlle, nauti kanssamme juhlan huumasta kuplivan, pienen naposteltavan ja livemusiikin merkeissä, ja jaa kanssamme palkinnot kauden menestyneille EGU-kuonoille.

Juhlassa esiintyy kitaristi Samuli Federley.

Tarjoilut nautimme bites & snacks -tyylillä ja juomapuolta voit täydentää oman mieltymyksesi mukaan. Juhlimme aina klo 01 asti, jonka jälkeen halukkaat voivat siirtyä jatkoille kävelymatkan päähän Hyvinkään yöelämään. Jatkojen tai juhlien jälkeen voi suunnata yöksi myös hotelliin - Hyvinkäältä löytyy majoitusta varten kaksi hotellia, Scandic Hyvinkää ja Hotel Sveitsi. Scandicista matkaa juhlapaikalle 450 metriä ja Sveitsistä 2,5 km.

Ilmoittaudu syyskokoukseen ja/tai 30-vuotisjuhlaan 20.11.2023 mennessä tästä linkistä! 

Juhlat ovat jäsenille ja kaudella 2023 toimihenkilötehtäviä tehneille maksuttomat. Muille osallistumisen hinta on 20€.

Lisätiedot: hallitus@egu.fi

Lämpimästi tervetuloa!