Teräksen kova Rambo Suomen veteraanimestariksi

13.08.2022

Kuuma ja aurinkoinen lauantaipäivä tarjosi Kaupissa kovaa kyytiä. Lähtöjä oli kolme, kaksi greyhoundien Suomenmestaruuksien alkuerää ja whippetveteraanien suora Suomenmestaruusfinaali. Alkueristä ensimmäisessä juoksi viisi koiraa ja lähdössä oli kaksi edellistä lähtöään voittanut veteraani-ikäinen Capes' Lung-Gom, joka valitettavasti horjahti. Vakuuttavasti aloittanut Madam Puddifoot oli neljäs. Finaaliin tiensä selvittivät vahvan juoksun juossut Severus Snape, tasaiseen tahtiin tikannut The Greatest ja uskomattoman hienon nousun neljänneltä sijalta voittoon tehnyt Goldrush. 
Toinen alkuerä jouduttiin mitätöimään, kun kaatunut Golden Legend lähti juoksemaan väärään suuntaan. Koira selvisi vammoitta, samoin kuin muut lähdön koirat. Myöhemmin tämän lähdön tulokset arvottiin, jotta saimme tietoon finalistit ensi viikon lauantaille. Lopputuloksena top 3: Floki, Sirius Black ja Gulo. 

Whippetien veteraanimestaruuslähtö koostui poisjäännin seurauksena kokonaisuudessaan kennel My Wildin joko kasvattamista tai omistamista koirista. Kolme pentuesisarta Funky Fellow, Firestarter ja Friendly Face kohtasivat Nopurin kasvattaman Sylvester Stallonen. Startti oli tasainen, etunenässä Firestarter. Funky Fellow otti hieman osumaa etuveräjästä. Kaarteessa Sylvester Stallone oli johdossa, Firestarter hyvin kannoilla Funky Fellown:n ja Friendly Facen tavoitellessa samaa paikkaa, josta hieman kontaktia. 280m matkalla veteraanien Suomen mestaruuteen kiisi lokakuussa 8 vuotta täyttävä Sylvester Stallone, tutummin Rambo! Tämä erittäin kovakuntoisen veteraanin aika oli 18.47s. Sen omistaa Johanna Jäntti ja Johanna Kakko Humppilasta. Rambo edustaa EGUa. Kerho onnittelee lämpimästi kaikkia finalisteja ja erityisesti voittajaa! Palkinnoksi ostettu dinosaurus oli nappivalinta, Rambo nimittäin rakastaa niitä ja kotoa löytyy kokoelma erilaisia dinoja! 
Päivän lopuksi mestari etuoikeutetusti korkkasi kaikille kilpailuttajille ja katsojille tarjotun mestaruuskakun.
Kilpailupäivän lähdöt GRL:n YouTube-kanavalta:
https://www.youtube.com/channel/UCFhf5wa_S3uPQ-jmYZZBRYw

Seuraavan viikon lauantaina on luvassa siis greyhoundien Suomen mestaruus sekä Werrattomia sijoituslähtöjä molemmille roduille kaikilla matkoilla. Werrattomien ruokapalkinnoiden sekä tavarapalkintojen lisäksi saimme nimettömänä pysyvältä lahjoittajalta valkoisen Aalto-maljakon arvottavaksi kaikkien kilpailupäivään osallistuneiden koirien kesken. Nyt siis todella kannattaa tulla paikan päälle tsekkaamaan EGUn erinomainen palkintotarjonta! Myös ensi lauantaina on tarjolla mestaruuskakku, joka keräsi valtaisat kehut tämän päivän herkuttelijoilta.