2.11. Kausi ohi

02.11.2020

Kausi alkaa olla paketissa ja nyt vietetään ansaittua lepokautta, suunnitellen tulevaa kautta 2021!

Ruska kellastaa puiden lehdet ja värikäs lehtisade yltyy päivä päivältä. Kausi 2020 on Etelän Greyhound Urheilijoiden kilpailupäivien osalta ohi. Upeat kuusi kilpailupäivää vietimme vaihtelevassa säässä, mutta suurin osa auringon lämpimien säteiden alla. Tänä vuonna oli hieno määrä koiria radalla ja ilahduttava määrä uusia kilpureita. Rataennätyksiä rikottiin useampaan otteeseen ja viimeisin tapahtui viimeisessä EGU-kisassa 26.9., kun kerhon oma edustaja whippet Qyono uusi 350m rataennätyksen huikealle 22,71sek ajalle! Tuo ennätys on rikottu kaudella peräti 4 kertaa kolmen eri koiran toimesta, eli taso on todella kova.

EGU tahtoo kiittää kilpailuttajia ja ennen kaikkea kauden aikana toimineita toimihenkilöitä! Ilman teitä kilpailupäivät eivät olisi toteutuneet ja pyörineet läpi. Monta uutta kasvoa nähtiin kaudella toimihenkilötehtävissä ja tututkin kasvot oppivat uusia temppuja.

Vaan kausi ei vielä ollut kokonaan tässä! Sunnuntaina 4.10. juostaan Tampere-päivän kisa TSGK:n järjestämänä Kaupissa. EGU kasvoja näet sielläkin, tule tervehtimään. Tulossa on Otalampi Sprint & Kuoppamestaruus 10.10., jonka ilmoittautuminen avautui tänään! Ja tietysti marras-joulukuussa koronatilanteen mukaan juhlimme Greyhound Racing Liiton gaalassa 14.11. ja EGUn pikkujouluissa. Näistä molemmista tulee tietoa myöhemmin, mutta pidetään linjat kuumina siihen asti.

Yksi kerholehti on vielä tälle vuotta luvassa. Uusia tekijöitä otetaan mielellään vastaan, olethan yhteydessä egulehti@gmail.com jos sinua kiinnostaa tulla mukaan lehtitiimiin!

EGU toivottaa kaikille raikasta syksyä, pysykää terveinä ja nähdään pikkujoulukaudella!