Syyskuun alun tiedote

08.09.2021

Kesä on taittunut syksyyn ja viimeiset EGU-kilpailut ovat ovella: Junior Derby ja Grand Prix -alkuerät greyhoundeille ja molempien rotujen sijoituslähdöt sunnuntaina 19.9. sekä greyhoundien finaalit ja whippetien alkuerät ja finaalit sunnuntaina 26.9. Lisätietoja Seuraava kilpailu -sivulta.


Kerholehdessä koetaan jälleen uusia tuulia, kun lehden ilmestymisaikataulu muuttuu. Aiemmin lehdet ilmestyivät maaliskuussa, heinäkuussa ja joulukuussa. Uusi ilmestymisaikataulu on tammikuu, toukokuu ja lokakuu. Tätä perustellaan aiheiden ajankohtaisuuden parantamisella - jutut ovat tuoreeltaan esillä kerholehdessäkin. Tiedotteen pääset lukemaan alaosan linkistä.
Muutos alkaa vuodesta 2022, mutta 3/21 lehti ei ilmesty vaan sen aiheet siirtyvät suoraan lehteen 1/22. Tammikuun lukemiseksi saatte mm. Vuoden EGU-koirien sekä uuden hallituksen esittelyt.

Lehtitiimi ottaa avosylin uusia tekijöitä ryhmäänsä ja jotta molemmat rodut olisivat tasapuolisesti esillä erityisesti whippet-omistajien näkökulmat ovat tervetulleita. Jos sormesi pysyvät näppiksellä ja kirjoittaminen kiinnostaa ota yhteys päätoimittaja Milla Toivaseen osoitteeseen lehti@egu.fi!

Koronan vuoksi perinteinen Kuoppamestaruus jouduttiin tänäkin vuonna siirtämään syksylle. Koska kilpailukautemme viimeinen kilpailu on 16.10. yhdistetyt Kuoppamestaruus ja Otalampi Sprint järjestetään lauantaina 23.10. Kuoppamestaruus on tuttuun tapaan EGUlaisille avoin ja Otalampi Sprint kaikille avoin,.

Syystuulet tarkoittavat vuoden loppua ja lähestyvää syyskokousta ja pikkujouluja. Syyskokouksessa on perinteisesti valittu seuraavan vuoden uusi hallitus, joten jos hallitustyö kiinnostaa sinua ja haluaisit vaikuttaa kerhon asioihin lähde rohkeasti mukaan. Pesti sopii niin kokeneelle kuin aloittelevallekin harrastajalle - hallitustyö on oiva tapa oppia kerhon toiminnan taustoista!

Vuoden 2022 toimintasuunnitelman valmistelu aloitetaan pian. Mikäli mielessäsi on idea tai ehdotus lisättäväksi tulevan vuoden toimintasuunnitelmaan, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitus@egu.fi tai Messenger-viestillä Etelän Greyhound Urheilijoiden Facebook-sivulle.