Suomen mestaruukset 2022

09.08.2022

Ilmoittautuminen GRL alaisiin Suomen mestaruuksiin on loppunut ja saldomme on 10 greyhoundia ja 9 whippetiä! Greyhoundeissa on yksi poisjäänti (Daenerys Targaryen), joten greyhoundit juoksevat kahdessa alkuerässä ja kolme parasta kummastakin lähdöstä ovat finaalissa ensi viikon lauantaina 20.8. 
Whippetien yhdeksästä ilmoittautumisesta ilahduttavasti viisi oli veteraanien Suomen mestaruuteen, jonka minimiosallistujamäärä on kolme. Saamme siis tulevana lauantaina nauttia ihastuttavien veteraaniwhippetien suorasta finaalista! 

Olemme iloisia, että saamme kaksi Werratonta Suomen mestaruutta! Muistopalkinnot on laitettu tilaukseen ja alamme innolla kasaamaan tuotepalkintoja. Emme vielä paljasta muita tuotepalkintoja, mutta kaikki finalistit tulevat saamaan Werratonta koiranruokaa. Pääsponsorimme Rovio Pet Foods tuottaa omassa Loimaan tehtaassa täysin kotimaisista raaka-aineista koirien kuivaruokaa eri tarpeisiin. Tuotesarjasta löytyy vaihtoehdot "vauvasta vaariin" sekä myös meidän jakamamme Aktiivi-versio.

Werrattoman salaisuus pohjautuu kananmunaproteiiniin. Viereiseltä pakkaamolta tulevat kakkoslaadun kananmunat hyödynnetään Werraton-ruoissa ja näin hillitään hävikkiä. Kananmunat tulevat sekä Rovio Pet Foodsin perustajan Tero Rovion omalta siipikarjatilalta, että muilta alueenlähituottajilta. 

Palkinnoista saa suut makeaksi niin treenari kuin kilpuri ja iloa on molemmilla luvassa. Voittajille olemme tilanneet erityiset Suomen mestari 2022-manttelit. 

Seuraathan Facebookissa tapahtumasivuamme! Sinne jaamme tietoiskuja sponsorista ja kilpailupäivästä - sieltä löydät lähtölistojen julkaisun jälkeen pienen arvuuttelun greyhoundien finaalijuoksijoista. 
Yleisön toivotamme lämpimästi tervetulleeksi katsomaan kilpailuita. Tarjolla on herkullinen kahvio ja jännittäviä kilpailulähtöjä - paikan päällä on myös leikkimielinen veikkaa voittajaa-kilpailu, jossa veikataan whippetien Suomen veteraanimestaria! Oikein arvanneiden kesken arvomme palkinnon. Tule tähän koko perheen tapahtumaan näkemään Suomen nopeimmat koirat!