Seuraavat kilpailut 9.7. Kaupissa

03.07.2022

Kilpailukausi saatiin vihdoin 2.7. starttaamaan, kun helteisessä Kaupissa juostiin aamuvarhain Annika Tähtinen EGU Open Sprint suora finaali täytenä kuuden koiran lähtönä ja kaksi sijoituslähtöä. EGU Open Sprint -finaalin vei viime vuoden hopeamitalisti The Greatest (om. Emma Hiilesniemi) upealla 16,89s ajalla! 
480m Werraton sijoituslähdön vei Gulo (om. Arto Kovanen) K2-luokan ajalla 29,14s ja whippetien 280m Werraton sijoituslähdön ensikilpansa juossut Adrenaline (om. Emmi Syrjänen) huimalla 17,70s ajalla! Alta näet kaikki kilpailupäivän tulokset ja soolouoksun. Toipumisia lähdössä 2 loukkaantuneille koirille!

Seuraava kilpailu juostaan ensi lauantaina 9.7. jälleen Kaupissa. Silloin vuorossa on EGU Open Stayer eli pitkän 680m matkan kilpailu. Toivottavasti tämä matka nousisi ensi kertaa muutamaan vuoteen! Tarjolla on myös molemmille roduille 280m, 480m ja 680m Werraton sijoituslähtöjä. Lue lisää Seuraava kilpailu-sivulta ja ilmoittaudu mukaan www.grl.fi!

Yleisö on tälläkin kertaa lämpimästi tervetullut seuraamaan kilpailupäiväämme! Saimme mahtavaa palautetta edellisistä kilpailuistamme ja takaamme, että kilpailupäivä herkullisen buffetin siivittämänä on elämys. Tervetuloa koko perheen voimin, yksin tai koirasi kanssa! Muistutamme, että taajama-alueella ja etenkin kilpailuiden aikana koirat on pidettävä rata-alueella kytkettynä.