Rataharjoituksia Hyvinkäällä!

06.06.2023

EGU järjestää kaudella 2023 virallisten harjoitusten jälkeen vielä viidet (5!) rataharjoitukset Hyvinkään Sveitsin vinttikoiraradalla! Harjoitukset alkavat juhannusviikolla ke 21.6. ja ovat joka toisen viikon keskiviikkoisin. Tiedotamme harkkojen aloitusajasta hieman myöhemmin. Hinnat: jäsenet 3€/koira, muut 5€/koira. Maksutapoina käy kortti tai käteinen.

Ilmoittautuminen 21.6. harjoituksiin tästä linkistä.

Näet harjoituspäivät alla olevasta EGUn omasta kisakalenterista, eli päivämäärät kannattaa laittaa jo ylös! Harjoitukset ovat kaikille avoimet ja niihin aukeaa ilmoittautuminen viikko etukäteen, linkki ilmestyy EGUn Facebook-sivuille. Harjoituspäivät: su 11.6. (viralliset GRL-harjoitukset), ke 21.6., ke 5.7., ke 19.7., ke 2.8. ja ke 16.8.

Harjoitukset kaipaavat myös toimihenkilöitä. Harjoitukset voidaan järjestää, jos paikalla on vähintään radanlaittajia, vieheenvetäjä, lähettäjä ja ajanottaja. Pyrimme pitämään harkoissa myös buffaa, mikäli toimihenkilöitä riittää. Kauden 2023 toimihenkilölista löytyy täältä.

Jos haluat juosta harjoituksissa soolo- tai trial-juoksuja, huolehdithan itse, että paikalle saapuu päätuomari. Lista päätuomareista ja yhteystiedot löytyy GRL:n sivuilta.