Pantakurssi tulee taas!

13.02.2022

Suosittu pantakurssi tulee jälleen! Jo usean vuoden ajan pantakurssi on kerännyt innokkaita askartelijoita tekemään koirilleen uniikkeja nahkapantoja ja -hihnoja. Valjasseppä Pia Sandberg kertoo vaihe vaiheelta, kuinka tehdään turvallinen nahkapanta ja kuinka sitä hoidetaan. Parhaimmillaan hyvin pidetty nahkavaruste kestää kymmeniä vuosia. 

Kurssi järjestetään Kytäjä Golfin tiloissa. Mukaan mahtuu kymmenen osallistujaa, jotta valjasseppä ehtii opastaa kaikkia. Kurssilla ei opeteta ompelua. 
Kurssi ei sisällä ruokailua, joten on suositeltavaa ottaa energiapitoiset eväät mukaan. Eväille on jääkaappisäilytyksen mahdollisuus.

Kurssimaksu 35€ maksetaan etukäteen kerholle, saat maksutiedot sähköpostiisi ilmoittautumisen päätyttyä. Erikseen maksetaan käytettyjen materiaalien mukaan määräytyvä materiaalimaksu valjassepälle MobilePaylla. Esimerkkihinnat: tavallinen yksinkertainen nahkapanta 10€ ja 2 metrinen nahkahihna 15€.

Ilmoittautuminen on avoinna 14.2.-7.3. kaikille. Paikat täytetään ensisijaisesti jäsenillä, mutta paikkoja on tarjolla myös ei-jäsenille. Ethän siis epäröi ilmoittautua, vaikket olisikaan jäsenemme. Tee se kuitenkin pian, paikkoja on tarjolla 10 ja kysyntä on kovaa!

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin takaa.

Lisätietoja ja kysymyksiä voi esittää sähköpostiin hallitus@egu.fi
Tai Facebook-sivun kautta: Pantakurssi 2022

Huomioimme korona-tilannetta aktiivisesti ja olemme valmiit toimimaan järjestelyiden suhteen nopeasti. Tarkemmat ohjeet kurssipäivän toimista saatte sähköpostiinne kurssiviikolla.

Tervetuloa mukaan luomaan upeita nahkavarusteita koirillesi!