Pantakurssi järjestetään tänäkin vuonna

22.01.2021

Jo useana kevättalvena EGUn ohjelmistoon on kuulunut pantakurssi. Laadukkaita mateereilta käyttäen opit itse vamistamaan koirallesi persoonallisen ja uniikin nahkapannan ja -hihnan. Myös muita nahkavarusteita ja -esineitä, kuten avaimenperiä, on mahdollista valmistaa. Kurssin kesto on kahdeksan tuntia, jonka aikana ehtii tehdä paljon kaikkea kivaa. 

Opastajana on aiemmilta vuosilta tuttu valjasseppä Pia Sandberg. Yrityksensä Tmi Valjas-Pia on perustettu vuonna 2012, eli pian juhlitaan pyöreitä! Sandberg tekee nahkatöitä hyvin laajalla skaalalla, tutustu lisää Valjasseppä Pian Facebook-sivuilla.

Kurssipäivä on lauantaina 13.3. klo 10 alkaen. Kurssi järjestetään Kytäjä Golfin huoltotiloissa osoitteessa Ihanaistentie 70, Hyvinkää. Turvavälit huomioiden tilaa löytyy yhdeksälle (9) kurssilaiselle. Maskia tulee käyttää koko kurssin ajan, EGU tarjoaa maskit käyttöön koko päiväksi kaikille kurssilaisille. Tiloista löytyy jääkaappi a mikro, omat eväät tulee ottaa mukaan. Vaikka valjastyöt ovat hurjan innostavia, on hyvä pitää taukoja ja haukkaa syötävää. Kahvia ja teetä löytyy kurssitiloista. 

Kurssimaksu on 35€, joka maksetaan etukäteen kerholle. Tämän lisäksi valjasseppä veloittaa materiaalimaksut käytettyjen materiaalien perusteella, maksutapana käy käteinen tai MobilePay. Materiaalimaksu maksetaan paikan päällä kurssin päätteeksi.  

Ilmoittautuminen on auki 1.-28.2. Jäsenemme ovat etuoikeutettuja ilmoittautumisessa. Jos et kuitenkaan ole jäsen, kannattaa silti ilmoittautua. Vapaat paikat ei-jäsenille ilmoitetaan 1.3. alkaen ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli haluat varmistaa paikkasi kurssilla, voit liittyä joukkoomme Jäseneksi-pääsivun kautta. 

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/G4AoAANcjh9J5vDd6 

Lisätietoja: Facebook-tapahtumasivu ja hallitus@egu.fi.