Masters & OAKS 17.7.

10.07.2022

Werraton sijoituspäivä juostiin täydellisessä kilpailusäässä lauantaina 9.7. Valitettavan poisjäännin vuoksi lähtöjä oli vain kaksi. Lähdöt olivat tapahtumarikkaita ja toivomme pikaista paranemista kolaroijille!

Lähdön 1 voitti Alces hienolla 17,03s ajalla. Lähdön 2 voitti Gulo, molemmat Arto Kovasen kasvattamia ja omistamia. Soolokokeensa hyväksytysti juoksi Aoife Bee, onnea Hertta Taljalle uudesta kilpakoirasta!

Seuraavat kilpailut juostaan sunnuntaina 17.7. niin ikään Kaupissa. Vuorossa on molempien sukupuolien omat kilpailulähdöt, kun keskimatkalla urokset mittelöivät Mastersissa ja OAKSissa nartut. Lähdöt juostaan kummallekin rodulle.
Mastersissa palkinnot sponsoroi Jakke lisäravinteet. Laadukkaat kotimaassa valmistetut lisäravinteet tarjoavat koirallesi laadukkaita nivelravinteita ilman täyteaineita. Jakke-lisäravinneperheestä löydät tehokkaat ravinteet myös turkille, luustolle ja lihaksille sekä palautumiseen!
Nartuilla kilpailukauden riesana voi olla juoksut. Usein niiden kanssa säätäminen aiheuttaa harmaita hiuksia, vaan ei enää jos osallistut OAKSiin! Kilpailua sponsoroi Kana collectionista tutun Kana Alasen kehittämän Koiran huoltokirja. Siihen voit kirjata kaiken koiran perusterveydestä ja "huollon" tarpeista, oli kyse sitten eläinlääkärikäynneistä tai hieronnoista. 

Greyhound Racing Liitto edistää greyhoundien ja whippetien ratakilpajuoksua. Se on aikoinaan eriytynyt mm. ratajuoksulle tärkeistä turvallisuuskysymyksistä johtuen omaksi liitokseen ja siitä halutaan pitää kiinni tänäkin päivänä. Laji on koiran ehdoilla tapahtuvaa kilpaurheilua - ei kuitenkaan hampaat irvessä, vaan toivomme yhä useamman löytävän lajin iloisena harrastuksena yhdessä koiran ja muiden harrastajien kanssa. 

Ilmoitahan siis koirasi ja tule mittelöimään Suomen nopeimmat uroksen ja nartun tittelistä! Tarjolla on myös Werrattomia sijoituslähtöjä.

Mikäli kiinnostut kuulemaan lajista tai roduista lisää paikan päällä, nykäise ketä tahansa kilpailuttajaa tai toimihenkilöä hihasta kisapäivänä. Kuka tahansa kertoo varmasti mielellään lisää!