Kauden 2020 palkitut

30.11.2020

Pienet joulut turvallisesti

Lauantaina 28.11. kokoonnuimme turvallisuus huomioiden Ketolan strutsitilalle viettämään EGU:n pikkujouluja. Perinteisesti myös syyskokous kuului päivän ohjelmaan. Syyskokoukseen oli mahdollisuus osallistua etänäkin ja ilahduttavaa olikin, että tätä tilaisuutta hyödynsi useampi ihminen - vaikkakin jäsenmäärään nähden olisi ollut toivottavaa nähdä vielä suurempi joukko osallistuneina Teams-palaveriin. 

Kävimme syyskokouksessa asiaankuuluvat aiheet, kutsu on saapunut kaikille sähköpostiin ajallaan. Summasimme mennyttä kautta, vilkaisimme tulevaan ja keskustelimme esille nousseista kysymyksistä. Otalammelle on suunnitteilla yhteistyötä toisen koirakerhon kanssa, joka mahdollistaa huimaa käyttöasteen nostoa omalle kerhollemme. Suunnitelmat ovat vasta kirjaimellisesti suunnitelmia, ideoimme keskenämme toimivinta ratkaisua. Alueella on tehty myös ilkivaltaa syksyn aikana, jonka vuoksi alueella on suljettu reittejä niin autoilta kuin mopoilta. Taloudellista tappiota onneksemme meille ei ole tullut paljoa, mutta keväällä lienee edessä maalaushommia. 

Uusi hallitus saatiin kasaan ja sen esittelemme tammikuussa, kun ensimmäinen kokous on käyty. Sen verran voimme paljastaa, että mukaan lähti kaksi hyvin tuoretta harrastajaa, joka on vain ja ainoastaan ilahduttavaa!

Syyskokouksen päätyttyä nautimme herkullisen jouluaterian. Perinteisten (äärimmäisten herkullisten) laatikoiden ja kinkun lisäksi tarjolla oli strutsinpaistia ja raikkaat salaatit savulohen kera. Jälkiruoaksi puolukkajuustokakku, joka hävisi nopeasti juhlijoiden suuhun. 

Palkittavissa ei ollut kovin montaa eri koiraa, 10 palkintoa meni yhteensä kuudelle eri koiralle. Alla listaus palkittavista:

Greyhoundit

  • Vuoden EGU koira Alces
  • Vuoden EGU narttu Gulo
  • Vuoden EGU tulokas Alces
  • Vuoden EGU sprintteri Alces
  • Vuoden EGU veteraani August

Whippetit

  • Vuoden EGU koira Friendly Face
  • Vuoden EGU narttu Happy Pancake
  • Vuoden EGU tulokas Happy Pancake
  • Vuoden EGU sprintteri Friendly Face
  • Vuoden EGU veteraani Invictus

Viimeiseen asti salassa pidettävä EGU special edellisvuoden specialin Timo Parosen jakamana meni tänä vuonna aktiiviselle harrastajalle ja kasvattajalle, Saija Jämsälle. Hän on mukana niin toimihenkilönä, kilpailuttajana, kasvattajana sekä hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. 

Koska Joulupukki estyi tulemaan paikalle, toimitimme lahjat vaihtokauppana toisillemme. Ihania itsetehtyjä paketteja paljastuikin kääreiden alta. 

Pikkujouluvastaavat olivat järjestäneet, omasta mielestään, helpon tietovisan. Kysymykset osoittautuivatkin melko vaikeaksi, 14 maximipisteestä vain voittaja sai puolet, eli seitsemän oikein. Pisteiden keskiarvo oli noin viiden luokkaa, eli muut olivat hyvin jäljillä. Palkinnoksi oli tarjotin täynnä greyhound-pipareita ja sen lunasti itselleen Timo Paronen. 

Vaikka emme voineetkaan juhlia "pitkän kaavan" kautta, pikkujoulut olivat onnistuneet ja kaikilla oli mukavaa. Toivottavasti ensi vuonna tilanne olisi toinen! Nyt vetäydymme joululepoon ja ensi vuoden alussa alamme jälleen täydellä tohinalla valmistella tulevaa kautta.

T. Milla / nettisivuvastaava