Joulukalenterin 21. luukku

21.12.2020

Etelän Greyhound Urheilijat ovat jo vuosia järjestäneet talvisin Tapaninpäivästä alkaen yhteislenkkejä läpi talven ja ne ovat olleet osa rodun ja kerhon esille tuontia mutta myös tärkeää yhdessä tekemistä ja olemista jäsenistön kanssa.

Kerhon jäsenet ovat halutessaan vetäneet noin 1h mittaisen lenkin valitsemassaan paikassa, johon kaikki halukkaat ovat olleet tervetulleita. Koiran kanssa tai ilman. Lenkit ovat kaikille avoimia.Lenkkejä on järjestetty perinteisesti joka toinen sunnuntai.

Lenkeillä jokainen pääsee nauttimaan raikkaasta talvisäästä, muiden koirien ja ihmisten seurasta ja lenkit ovat ollleet myös hyviä tilaisuuksia tutustua EGU:n jäseniin, greyhoundeihin sekä whippetteihin sekä tietysti myös greyhound racingiin.

Vaikka tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen, järjestämme silti yhteislenkkejä, koska luonnossa liikkuessa voimme pitää hyvin toisiimme väliä ja ulkona liikkuminen hoitaa mieltä ja kehoa.

Perinteinen Kinkunsulatuslenkki vedetään Tapaninpäivänä 26.12.20 klo 14.00 alkaen Rajamäellä. Starttaamme lenkille Rajamäen hautausmaan parkkipaikalta, Astrakanintie 100, Rajamäki.Lenkin vetävät Jonna ja Vili, tarvittaessa lenkille osallistujat voidaan jakaa kahteen eri ryhmään, sillä Rajamäen kauniissa kangasmetsässä riittää reittejä käveltäväksi.Jos olet kiinnostunut vetämään yhteislenkkejä, laita meille viestiä.