Joulu tulee pikemmin kuin arvaakaan

10.10.2022

No, oikeasti tässä on vielä syksyä hyvä tovi ensin. Nauttikaamme aurinkoisista ja kirpeistä syyspäivistä! Siitä huolimatta on hyvä jo valmistautua tulevaan pikkujoulu- ja joulukauteen! Tarjolla olisi joulukorttikuvaus 12.11. EGU järjestää kuvauksen valokuvaaja Mia Majakeron kanssa  Riihimäellä Unelmalemmikki-eläintarvikemyymälässä sijaitsevassa Studio Murussa. Mialta löytyy ihania jouluaiheisia taustoja ja rekvisiittaa sekä rautainen ote studiokuvauksiin. Rajatussa tilassa koira voi olla vapaana ja näkösuoja eläinkaupan puolelle takaa mallille rauhan suoritukseen. Aikaa kuvauksessa on 15 minuuttia koiraa/talouden koiria kohti tai 25min useamman koiran potrettia varten. Kuvauksen hinta on EGUn jäsenille 25€ ja ei-jäsenille 35€. Huomioithan, että pidemmästä ajasta veloitetaan kahden ajan hinta. Sillä saat käyttöösi kolme (3) digikuvaa, jotka voit itse painattaa joulukorteiksi. Käy kurkkaamassa Studio Murun nettisivut!

Ilmoittautumiset kuvauspäivään otetaan Forms-lomakkeen kautta 9.11. mennessä. 

Lisäksi tässä kohtaa on hyvä muistutella jo marraskuussa tulevista pikkujouluista. Tänä vuonna paikaksi on valikoitunut Hyvinkään keskustasta idyllinen Loft-tila, jonne EGUn omat tontut kattaa meille maistuvat joulutarjoilut lauantaina 26.11. Pidämme samassa tilaisuudessa yhdistyksen syyskokouksen ja siellä mm. valitsemme uuden hallituksen vuodelle 2022! Erovuoroisia nykyisessä hallituksessa on viisi, joten mikäli sinua kiinnostaa hallitustyö ilmaise rohkeasti halusi liittyä joukkoon. EGUn hallitus ei vaadi aiempaa hallituskokemusta, iloinen ja tekevä asenne ratkaisee!
Pikkujouluissa palkitsemme vuoden menestyneet EGU-koirat ja viime vuoden special Amanda Haatainen julkaisee tämän vuoden specialin. Julkaisemme lisätietoja pikkujouluista hieman lähempänä, mutta pistäpä päivämäärä kalenteriin ylös. Voit käydä ennakkoon vilkaisemassa juhlatiloja Loft Hyvinkään kotisivuilla, tämän vuoden pikkujoulut vietetään todella idyllisissä tiloissa. Keskustasijainti mahdollistaa mukavasti autottomuuden, majoituksen hankkimisen helposti ja tietysti erinomaiset mahdollisuudet jatkoille.