GRL:n Suomen mestaruudet lähestyy

31.07.2022

EGU on saanut kunnian järjestää vuoden 2022 Greyhound Racing Liiton Suomen mestaruudet. Jaossa on mestaruudet molemmille roduille avoimessa ja veteraanien sarjoissa. Kilpailut juostaan Kaupin radalla Tampereella:
Lauantaina 13.8. juostaan molempien rotujen alkuerät. Mikäli ilmoittautuneita on alle kuusi per sarja, ne juostaan suorina finaaleina. Toivomme kuitenkin runsasta osallistujamäärää, jotta todella jyvät poimitaan! Tällä kaudella on nähty hurjia vauhteja, koirien supersuorituksia ja yllättäjiäkin. Finaalit juostaan lauantaina 20.8.
Greyhoundit juoksevat yhdistettynä 480m, whippeteille on sarjat uroksille ja nartuille 350m matkalla. Mikäli jompaan kumpaan whippet-sarjaan ei ilmoittaudu vähintään kuutta (6) koiraa, ne yhdistetään. Jos ilmoittautuneita on seitsemän (7), jatkoon pääsy määriytyy ajan mukaan. Veteraanit juoksevat kummassakin rodussa sprinttimatkan 280m. Tarjolla on myös sijoituslähdöt kaikilla matkoilla! Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 1.8. ja on auki 8.8. klo 18 asti. Lisätiedot kilpailuteksteistä ja palkinnoista löydät www.grl.fi.

Yleisö on lämpimästi tullut seuraamaan ja tutustumaan lajiin sekä rotuihin. Paikalla on Suomen nopeimmat koirat treenareineen ja omistajineen kertomassa millaista on omistaa maailman nopein sohvaperuna. Tarjoamme kattavan mestaruuskahvion herkullisine leipomuksineen, tietysti tuoreella kahvilla höystettynä. Paikan päällä voit myös leikkimielisesti veikata uusia Suomen mestareita. Jätä arvauksesi kahvioon, oikein arvanneiden kesken arvotaan palkinto! Odotamme nousevaksi kaikkia sarjoja, joten hio veikkaustuntumasi äärimmilleen, jotta saat kaikki viisi oikein. 

Palkinnot Suomen mestaruuksiin tarjoaa Rovio Pet Foods! Toista vuotta putkeen Rovio Pet Foods on Werraton-kuivaruoallaan pääsponsorimme ja etuoikeutettuna tarjoaa laadukkaat kotimaiset palkinnot mestareille. Aktiivi-sarja oli viime vuoden palautekyselyssämme selvästi suosituin ja sen valitsimme myös mestaruuksissa jaettavaksi. Werraton valmistetaan Loimaalla Rovio Pet Foodsin omassa tehtaassa kotimaisista raaka-aineista ja sen "salaisuus" on kananmunaproteiini. Tuoreet kananmunat tulevat vain alle kilometrin päästä tehtaasta ja ne ovat ihmisravinnossa luokiteltu kakkoslaaduksi, eli todellista lähiruokaa ja samalla hävikin vähentämistä!
Lue lisää Werraton-tuotteista www.roviopetfoods.fi.

Kiinnostuitko osallistumaan, mutta et ole aiemmin kilpaillut GRL puolella? Kattavan paketin kuinka pääset alkuun pääset lukemaan GRL:n sivuilta. Jos koirallasi on yksi hyväksytty kilpailulähtö SVKL:n puolella voit hakea GRL:n kilpailukirjaa ja kilpailuoikeutta suoraan ilman soolokokeita. Mikäli haluat vain kokeilla GRL puolella kilpailemista, se onnistuu vierailevan koiran statuksella. Tällöin koiralta vaaditaan kuitenkin kantakirja numero, lue aiheesta lisää täältä